top of page
  • Szerző képeAron Sonfalvi

Egy bérelt Citaro G | PTG-283

Frissítve: 2020. nov. 16.


mb_c1g_ptg283_borito.jpg

Nagyjából másfél hete állt forgalomba 9 darab használt Citaro, melyet ma követett még egy darab. Szemben az említett kilenccel ezt nem vásárolták meg, hanem bérlik a Truck-Trailer & Parts Kft-től, ahogy tették azt korábban 5 darab szóló Citaro esetén. Ezt a darabot is Svájcból vásárolták, 2002-es gyártása óta a Zugerland Verkehrsbetriebe tulajdonában volt.

mb_c1g_bkv_b1a_5.jpg

Balra PCC-934, jobbra a leendő PTG-283.


A honosítást a bérbeadó végezte. Egyelőre még “részleges” – ahogy volt ez anno az 5 szólónál is – ugyanis a kijelzők nem üzemelnek, ahogy a hangosutastájékoztatás se; viszont a klímaberendezés kiválóan működik. Első napját a 30/30A/230-as viszonylaton teljesítette.

Harmadik ajtónál is szellősebb...<br />
...és a másodiknál is.

Az utastér kialakítása inkább emlékeztet egy városi csuklós buszra, mint a 4 darab nem olyan régen állományba vett PCC-rendszámos csuklósok esetén – utóbbiaknál a hátsó kocsitest inkább helyközi kivitelű.

mb_c1g_ptg283_4.jpg

A közeljövőben még öt bérelt (használt oslói) MAN Lion’s City GL várható a cégnél, 8 darab faceliftes Citaro G-t vásároltak közvetve Rijekából, valamint 12 darab Van Hool newAG300-ast Lausanneból. 
#óbudaiautóbuszgarázs #TruckandTrailerPartsKft #jármű #CitaroG #bkv #közlekedés #mercedes #csuklósbusz #bkvóbuda #bkvbusz #budapest #használtbusz #citaro #béreltbusz

196 megtekintés0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page