top of page
  • Szerző képeAron Sonfalvi

Első Fonódós üzemnap | 2016. január 16.

Frissítve: 2020. nov. 18.

Több médium és egyéni érdeklődővel „kikövezett” vágányokon gördült ma fel s alá az elmúlt évtized második (az első az 1-es villamos bővítése volt) nagyobb volumenű villamosos fejlesztésének eredményeképpen az új 17-es és 19-es villamos. Így az első nap estéjén valamivel több, mint féltucat kép álljon itt erről a nagyszabású eseményről.

Váradi utca mh. A menetrend még finomhangolásra szorul, a 19-es többször a 17-es mögött közvetlenül érkezett, ahogy a képen is.


19-esek generációja. A Szent Margit kórház az egyik megálló (a másik a Selmeci utca), ahol egyáltalán nem nyúltak a megállóperonokhoz sajnos.


Ipari csuklós robog a Szent Margit kh. felé.


Egy másik ICS közelíti meg északi irányból a Bem József teret, ez az egész beruházás újonnan kiépült szakasza.


A 17-esen a CAF-ok igen nehezen tartották a menetidőt a lassú ajtóműködtetés miatt. A képen éppen az 56A villamos kihaladását várja.


2209-es útban az északi végállomás felé a Széll Kálmán téren.


Beérkezése után azonnal fordult is vissza a déli végállomásról a CAF.


Az új hálózatot ismertető tábla egy Tatra-ban. A CAF-ok sem úszták meg tábla nélkül: mivel néha véletlenszerűen eldobják a pillanatnyi helyzetüket (és így a vizuális utastájékoztatásukat is), ezért a vezetőfülkébe kikerült egy tábla is.70 megtekintés0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


bottom of page