top of page
  • Szerző képeAron Sonfalvi

Ikarus 415.15 | BPO-717

Frissítve: 2020. nov. 18.

Bár korábban arról volt szó, hogy Ikarus 415-ös nem kap ezentúl semmiféle állagmegóvó felújítást/beavatkozást, mégis, kivétel erősíti a szabályt: BPO-717-est kipofozták kicsit esztétikailag Kelenföldön.


Vázjavítás, kék műbőr üléshuzatok, belső dekoritok rendbetétele, sötétített üvegezés valamint új, LED-es kijelzők foglaltattak benne a „nagygenerálban”. A busz e hét eleje óta áll az utasok szolgálatában újra, de a kijelző még sajnos nem üzemel, remélem, minél hamarabb beüzemelik és eltávolítják az éktelenkedő táblatartókat róla. Illetve egy kipufogó-sortömítés még igazán beleférhetett volna a büdzsébe, nagyon „kerepel” a motor.


A hátsó kijelző érdekessége, hogy nem csupán a járatszámot, hanem a végállomást is képes kiírni. A kijelzők az ABCom Kft. gyártmányai.


A busz előzőleg 2006-2007 tájékán kapott egy felületes vázjavítást az M6log Kft-nél Százhalombattán. Jelenleg a honos telephelye Óbuda.

Márciusban kiderült, hogy a projekt folytatódik, Kelenföldön és Székesfehérváron jó néhány 415-ös megújul teljeskörűen.62 megtekintés0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Az összes megtekintése

Commenti


bottom of page