top of page
  • Szerző képeAron Sonfalvi

Genfi Volvókkal erősít a Volánbusz

Frissítve: 2020. nov. 17.

Minden eladó, csak megfelelő összeget kell kínálni”-jelige alatt a Volánbusznál azonnal a budapesti 25+4-es adagra tettek ajánlatot, mely olyan ígéretes lehetett, hogy az autóbuszok másnap már egy ismert fényezőüzem területén várták, hogy kiszereljék belőlük a FUTÁR-t és sárgába öltözzenek. Információk szerint már tíz autóbusz sárgában várja az átadás-átvételt (némelyik itt-ott már fel is bukkant, lásd lentebb), melyet felülről különös figyelemmel követi – és sürgeti is – a cég vezetése.

Cégünk egyébként sem szeretne alulmaradni a hazai használt Volvo vásárlási lázban, így mindenképpen folytatjuk a flottánk bővítését, lehetőség szerint genfi Volvókkal.

– nyilatkozta az egész projekt megálmodója, a pr-osztály igazgatója – és egyben a vezetőség jobbkeze – Volánbusz Pál. Hitvallása szerint a jó pr-es mindent megtesz a cég érdekében, így nem olyan régen családi nevét is megváltoztatta.

A leendő szolgálati területük (az első huszonkilenc darabnak) igen szétszórt lesz, ugyanis célkitűzése a vezetőségnek, hogy mindenki részesülhessen a genfi Volvók által nyújtott kényelemben. Ennek megfelelően Fót 6 db, Érd 6 db, Szigethalom 6 db, Monor 6 db, Cegléd 5 db csuklóssal gyarapodik. Lényegében bármelyik, a cég által kiszolgált vonalon találkozhatunk ilyennel a jövőben.


Genfben is felfigyeltek a megnövekedett hazai igényekre, ismét felmerült, hogy Volvót vásárolnának, melyet azon nyomban tovább is értékesítenének nyomott áron a magyarországi cégek számára.


˙ Mindenkinek további kellemes április elsejét! ˙


414 megtekintés0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page