top of page
  • Szerző képeAron Sonfalvi

I. Nemzetközi Ikarus Találkozó | Tapolca (2016)

Frissítve: 2020. nov. 18.

Az elmúlt évek megszokott alföldi helyszínével ellentétben idén ezúttal új vidéken gyűltek össze az egykori hazai buszgyár rajongói és termékei az "éves szemlére".


Az Ikarus találkozó előtti bemelegítés idén sem maradhatott el, jelesül a Somló Volán Zrt. ÉNyKK Zrt. Nagyvázsony-Tapolca járata járt "jókor, jó helyen" néhány fotó erejéig.

A rendezvényre további programtervezet miatt nem mentem be, helyette inkább egy ideálisnak vélt helyen készítettem a felvonulásról néhány felvételt - elsősorban a német-különítményről, a többi busz hellyel-közzel már korábban is fellelhető volt találkozók alkalmával. A konvojt rendőri felvezetés kísérte végig a ~45 km-es körúton, így megelőzni őket körülményesnek bizonyult.

Németek ennyi busszal még nem jelentek meg hazai találkozón.


A sokak által leginkább várt, 1976-os évjáratú Vasi Volános 280-as nem ment el a körtúrára, de azért adódtak azon felül is érdekességek, íme, néhány hazai gép:

És a menetrendszerinti járat kissé lemaradva a konvojtól, de követte őket.Ezúton is köszönjük a Szervezők lelkes munkáját a rendezvényt illetően!

79 megtekintés0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


bottom of page